keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kiireen keskeltä; Moi.

Jaahas.
Sitä oltaisiin taas edetty vuotta jo siihen pisteeseen, että kevät yrittää tunkea sitkeästi esille.

Ja se on ihanaa!
Kevät on melkein parempi vuodenaika, kuin kesä. Melkein.

Roope kotiutui tuossa alkukuusta takaisin Huittisiin.
Haimme sen työkaverini kanssa Seinäjoen raviradalta.
Kovasti se on jykevöitynyt ja jotenkin aikuistunut. Ja klipattu. Voi että se on hassun näköinen. Mutta klippaus on kyllä kätevä. Voi olla, että se klipataan ensi syksynäkin.

Nyt olen epätoivoisesti yrittänyt mahduttaa aikatauluun ponin ajamista, että saisin viedä sen Kokemäelle hiittiraveihin. Olisi kiva nähdä poni kipittämässä radalla, vauhtia siltä kyllä löytyy. Ehkä loppukesästä voisi haaveilla jotain pientä lähtöäkin. Ehkä.

Näyttelyitäkin katselin sillä silmällä.
Turku, Ylöjärvi ja Loimaa ovat sellaisia varteenotettavia vaihtoehtoja. Paitsi, että Loimaan näyttely menee taas päällekkäin eräiden koiranäyttelyiden kanssa... No, onhan Turussa ja Ylöjärvessä tarpeeksi. Haluaisin vain tietää mitä tuomarit sanoo siitä täysikasvuisena orina.
Syksyllä saattaa nimittäin Roope-pojalle käydä kylmät ja voi olla, että ruunautan sen. Paitsi, jos se pärjää näyttelyissä ja jos raviura kulkee hyvin.
(Lue: ei pelkoa.)

Kuula ei ole vielä tänä keväänä näyttänyt kunnolla kiimaa...
Haluaisin siitä NIIN KOVASTI varsan. Kaikki sormet ja varpaat ristiin, että tänä kesänä tärppäisi ja kaikki menisi hyvin ja ensi vuonna meillä olisi tammavarsa.

Tässä alkaa nyt pikkuhiljaa olla sellaiset hetket käsillä, että oma talli alkaa olla ajankohtainen, sillä talo alkaa olla kohta valmis.
Se, että sauna ja pesutilat + khh ovat alkutekijöissään ei meinaa mitään.
Minun toiveeni Heporannasta alkaa olla hyvällä mallilla.

Tänään kävimme katsomassa kahden hevosen siirtotallia. Se oli mahtava! Todella siisti ja isokokoinen. Sisäpesu, ruokakupit paikalleen ja kiinnitysnarut koukkuihin +  ulkopuolelta maalaus ja se on täydellinen!
Kunhan nyt vain saataisiin se kotiin, niin pääsisi "sisustamaan".
En malta odottaa, että hevoset saadaan kotiin.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi omituisille otuksille.